okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja., Reps, Arnold Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2013.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia, Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Reps, Arnold Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-7926-074-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wyd. 2. zm., dodr.
Objętość
498 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
577
579.67
663
664
579.67:663/664:577](075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
020
%a 9788379260744
080
%a (075.8)
080
%a 577
080
%a 579.67
080
%a 663
080
%a 664
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2. zm., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2013.
300
%a 498 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-7926-074-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 13899f
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane