Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Numer wydania
Wyd. 2. zm., dodr.
579.67:663/664:577](075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2. zm., dodr.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo WNT,
%c 2013.
300
%a 498 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne